Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

KOKOPOKO: SLINČKI

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

KOKOPOKO: SLINČKI

16,50 €

Znamko Kokopoko predstavljava Rok in Jerneja - ekipa mož in žena, ki ročno izdelujeta visoko kvalitetne, bombažne izdelke/dodatke za dojenčke in malčke.

 

kokopoko

 

Več v opisu..

* Obvezna polja

 

 
b2

SLINČKI

V kompletu dobite tri (3) visoko kvalitetne in ročno izdelane slinčke. Izbrala sva najbolj kakovostno bombažno tkanino - tetro. Slinčki so narejeni iz treh (3) slojev tkanine. Slinček se lepo prilega otročku okrog vratu, je večjih dimenzij in odlično zaščiti oblačila pred madeži hrane, zaradi izredne vpojnosti pa ga lahko uporabljate tudi v obdobju, ko se ta intenzivno slini. Z vsakim pranjem bodo postali bolj mehki in vpojni. So pisani in živih barv, zavezujejo pa se z dolgim bombažnim trakom. Zelo so enostavni za vzdrževanje in se hitro sušijo. Super, a ne? Komplet slinčkov dobite zapakiran v vrečki iz tetra tkanine, ki jo lahko kasneje uporabljate za shranjevanje plenic, rezervnih oblačil, krem itd. ter jo nosite s seboj v previjalni torbi.

 

Sestava: 100% bombaž

Velikost: 28cm x 32cm

Navodila za vzdrževanje: priporočamo pranje DO 60ºC

 

KOKOPOKO SE PREDSTAVI:

Znamko Kokopoko predstavljava Rok in Jerneja - ekipa mož in žena. Ročno izdelujeva visoko kvalitetne, bombažne izdelke/dodatke za dojenčke in malčke. V naši ponudbi najdete slinčke, rutke, odejice za v voziček ali zibelko ter rokavičke za novorojenčke. Začelo se je z rojstvom najinih sinov, saj sta se oba zelo intenzivno slinila. Tako je Rok prišel do ideje, da slinčke sešije sam iz tetra pleničk saj je ta tkanina izredno vpojna in mehka. Tako so nastali prvi slički, ki so se pri nas doma izredno dobro obnesli. Vsi dodatki so pisani, različnih barv in vzorcev, kar še dodatno poudari njihovo barvitost in razigranost. Vaši otročki bodo vedno odlično zaščiteni pred madeži hrane in majčke pod rutkami bodo vedno suhe.

ekipa