Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

IZ LONČKA V LONEC

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

IZ LONČKA V LONEC

29,90 €

Mavrica izdelkov, ki bo pri ustvarjanju navdušila male in velike ustvarjalce.

Za ustvarjanje z otroki različnih starostnih skupin.


rada kos


RADA KOS

Njen hobi je njeno življenje.

Več v opisu...


 

 
b2

 

Iz lončka v lonec

 

Naravno vrtnarjenje za male in velike vrtnarje ter odlični recepti iz domače kuhinje avtorice Rade Kos.

Priročnik je namenjen otrokom in staršem, vzgojiteljem in učiteljem pri ustvarjanju vrtov doma in eko vrtičkov v vrtcih in šolah, vsem, ki imate košček zemlje, in tistim, ki vrta nimate, pa bi želeli vzgajati rastline na balkonu, terasi ali na okenski polici. Ter vsem, ki bi se radi hitro in preprosto naučili vrtnariti in sadove svojega dela tudi užiti.

 

V priročniku so navodila, kaj vse potrebujemo za uspešno vrtnarjenje. Kaj pomeni sejati ali saditi, kako kolobarimo, spoznavamo dobre in slabe sosede in vrtne pomočnike. Podrobno spoznamo različne vrste zelenjave, sadja in začimbe, ki jih je mogoče vzgajati v cvetličnih loncih. Za vsako izmed njih je nazorno prikazan postopek pridelave.

 

Ker je naš vrt, terasa ali balkon tudi del našega doma, so v priročniku predstavljene ustvarjalne ideje: izdelava oznak za gredice, krašenje cvetličnih loncev, izdelava strašil, vrtnih palčkov...

 

Vrtnarjenje in kuhanje sta konjička, ki se med seboj povezujeta in dopolnjujeta. V knjigi so preprosti recepti za okusne jedi in sladice, ki jih iz lastnih pridelkov pripravimo doma.

 

 

 

Podatki o knjigi:

 

- format knjige 22 x 28,5 cm,

 

- trda vezava

 

- 152 strani

 

- teža 913 g

 


RADA KOS

Rada Kos se je po končanem študiju na tekstilni fakulteti v Ljubljani posvetila slikanju na svilo. V iskanju novih izzivov in v želji po posredovanju svojega znanja drugim, je ustanovila Ustvarjalne delavnice, kjer se srečuje s številnimi ljubitelji ustvarjanja, s katerimi deli svoje bogate zamisli. Svoje ideje je strnila že v nekaj svojih knjižnih izdelkih. Je avtorica številnih uspešnic iz zbirke Ustvarjalni priročniki in tudi urednica revije Prostočasnik. Oblikuje in ustvarja že od nekdaj, vse kar dela, dela z veseljem in strastjo. Njen hobi je njeno življenje.