Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

LLNOGAVIČKA

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

LLNOGAVIČKA

46,00 €

LLSTOL je enostaven in udoben večnamenski stol,

sestavljen iz dveh oblikovno in dimenzijsko enakih

elementov iz vezane plošče.

LLSTOL 

LLSTOL

LLSTOL je plod sodelovanja med Fakulteto za arhitekturo,

tovarno STOL&STOL in Luko Ločičnikom, ki je stol zasnoval.

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

LLNOGAVIČKA je dodatek za LLSTOL, ki je enostaven in udoben večnamenski stol, sestavljen iz dveh oblikovno in dimenzijsko enakih elementov iz vezane plošče. Stol lahko enostavno razstavimo in elementa praktično pospravimo ali uporabimo za različne namene: podporo pri ležišču, manjšo mizico ali klop.

LLNOGAVIČKA je na voljo v treh barvah:

-siva

-bež

-pisanaLLSTOL

LLSTOL je plod sodelovanja med ljubljansko Fakulteto za arhitekturo in tovarno STOL&STOL iz Kamnika. Stol je zasnoval študent Luka Ločičnik pod mentorskim vodstvom izr. prof. mag. Tadeja Glažarja. Projekt se je začel kot krajša delavnica na temo uporabnega stola za mlade ljudi iz oblikovane vezane plošče.

Sodelujoči pri projektu so se avgusta 2012 odločili, da preizkusijo priljubljenost stola na ameriški internetni strani kickstarter.com, ki je namenjena zbiranju sredstev za realizacijo različnih novih idej.

V mesecu dni so naleteli na pozitiven odziv s celega sveta: Japonske, Singapurja, Avstralije, Evrope in Amerike in dosegli zastavljen cilj. Stol je tako prvi uspešen slovenski oblikovalski izdelek na omenjeni internetni strani.

llstol v uporabi


 


POVEZANI IZDELKI