Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

RAEDICAL URBAN MULTITOOL

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

RAEDICAL URBAN MULTITOOL

6,95 €

Večnamenski pripomoček iz nerjavečega jekla.


logo


Več v opisu...

 

 
b2

URBAN MULTITOOL

Večnamenski pripomoček iz nerjavečega jekla. Lahko ga uporabljate kot glavniček za česanje moške brade, odpirač za steklenice, natični ključ in obesek za ključe.

 

 

BLAGOVNA ZNAMKA RAEDICAL IN NJENA EKIPA

Blagovna znamka z jasnim konceptom in naborom vrednot in prepričanj za aktiven in kreativen življenjski slog. Inspiracijo in navdih išče v vsem, kar presega uveljavljene smernice in ustaljene miselne vzorce ter premika meje človeške sposobnosti, torej v alternativni glasbi, ekstremnih športih, progresivnih in svobodomiselnih idejah, kreativnih rešitvah, oblikovanju in naravi. Namenjena je moškim, ki resnično živijo aktiven, ustvarjalen in izzivalen življenjski slog, cenijo svobodo in stremijo k popolnosti.


Raedical ekipa so mlada in entuziastična ekipa oblikovalcev, razvijalcev, glasbenikov in športnikov iz Maribora, ki živijo to, kar blagovna znamka sporoča: aktiven in kreativen življenjski slog. Blagovna znamka Raedical je rezultat skupnih prizadevanj po promociji tovrstnega življenjskega sloga in želje po širjenju ideje ter povezovanju z ljudmi, ki so jim te vrednote in prepričanja blizu.