Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

HIŠA DOBROT ZALC: DARILNI SET MARMELAD IN SIRUPOV

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

HIŠA DOBROT ZALC: DARILNI SET MARMELAD IN SIRUPOV

15,50 €

zalc

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

Darilni set marmelad in sirupov

3 x 40ml

MOŽNOSTI:
A) sirup iz smrekovih vršičkov / domača figova marmelada / eko domača marmelada iz aronije
B) sirup iz smrekovih vršičkov / domača bezgova marmelada / eko domača marmelada iz aronije
C) regratov sirup / domača bezgova marmelada / eko domača marmelada iz aronije
D) regratov sirup / domača figova marmelada / eko domača marmelada iz aronije

 

 


Hiša dobrot Zalc se predstavi:

Naša zgodba se je pričela že davnega leta 1941, ko se je na Dolenjskem rodila naša vedno pridna in delovna babi Marjeta. Delavno vnemo, prijaznost in dobrodušnost ji je nekaj let kasneje v življenje, prinesel tudi naš dedi Stane. Skupaj sta kasneje postala starša, kot tudi dedek in babica. Ob vseh obveznostih in nalogah pa sta bila vedno polna moči in vedno pripravljena pomagati. Pri tem so jima pomagale sveže doma pridelane dobrote, ki so ju vedno držale pokonci, tudi ob vedno živahnih vnukih. Prav ti živahni vnuki, pa bi radi njuno živahno-zdravo življenje in vse domače dobrote delili tudi z vami. Tako pa je nastalo majhno, domače, družinsko podjetje Hiša dobrot ZALC.

V letu 2015 smo pričeli uresničevati dolgo zastavljene cilje in začeli pridelovati sadeže, ki lahko ljudem pomagajo pri vsakdanjem življenju. Naš prvi podvig je bil zasaditev nasada aronije. Iz aronije smo kasneje želeli narediti nekaj povsem novega in edinstvenega in na veselje moškega dela družine, ki ob pravi priložnosti rado nazdravi, naredili žganje. Ker pa nas na življenjski poti spremlja tudi ženski del družine pa smo za njih pripravili liker iz aronije. Našo ponudbo smo kasneje razširili tudi z nekoliko nepoznano vrsto kivija. Iz Bavarskega kivija, ki prav tako raste na našem posestvu smo naredili liker, ki dopolnjuje našo zaenkrat še majhno zbirko edinstvenih žganih pijač.
Poleg žganih pijač in sveže aronije pa je možno poskusiti tudi povsem naraven cvetlični in gozdni med, ki ga prideluje naš dedi Stane z ljubeznijo že več let.

zalc