Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

GOAT MUG MR. DOODLE

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

GOAT MUG MR. DOODLE

30,50 €

GOAT Mug je izredno praktična in okolju prijazna skodelica

za kavo, ki je bila oblikovana v čast kozam,

ki so kavo odkrile.

 

 
b2

GOAT MUG MR. DOODLE

Mr. Doodle je odštekani oblikovalec iz Anglije, kjer riše tako imenovane doodles po stenah, predmetih in še kje... Tokrat je v roke vzel Goat mug in ga porisal! Posebna izdaja ima omejeno serijo.

doodle

Goat mug je izredno praktična in okolju prijazna skodelica za kavo, ki je bila oblikovana v čast kozam, ki so kavo odkrile. Oblika skodelice spominja na obliko kozjega roga in prav zaradi oblike omogoča lažje pitje do zadnjega požirka. Usnjeno držalo se preprosto spremeni v stojalo, tako da lahko mug preprosto odložite vanj. Poleg samega roga, design opremita dva usnjena paščka (kratek in dolg), tako da lahko mug preprosto pritrdite na nahrbtnik ali pa ga nosite preko rame, kar vam omogoča prenašanje vrečk ali knjig ter klepetanje po telefonu.

GOAT Mug je 100 % neprepusten, zato ne skrbite za kavne madeže po vaših oblačilih. Izdelan je iz BPA FREE plastike in tako varen tudi za vaše zdravje. Pašček in držalo je iz usnja.

Vsak mug je skrbno zapakiran v lepo oblikovano jutino vrečko, ki jo lahko uporabite tudi za shranjevanje svežih kavnih zrn.


Velikost:

-Original 350ml