Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

THE SLOVENIA BOOK V EVROPSKI PREOBLEKI

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

THE SLOVENIA BOOK V EVROPSKI PREOBLEKI

19,99 €

 »4 tuji novinarji, 8 let pisanja, 1 odlična knjiga: najbolj odmevna knjiga o Sloveniji, kot jo vidijo tujci.«

 

logo


Več v opisu...

 

 
b2

SLOVENIJA PREDSEDUJE…

Za leto 2021 smo pripravili prav posebno izdajo knjige The Slovenia Book, ki je posvečena predsedovanju sveta EU, ki poteka letos v drugi polovici leta.

Knjiga je  napisana v angleščini, namenjena je protokolarnim in drugim darilom in je lahko poslovno darilo, odlično pa bo izgledala tudi med vašo knjižno zbirko!

Knjiga na skoraj 140 straneh vsebuje pregled številnih zanimivosti Slovenije in opisuje najkrajše poti do njih. Poudarek je na fotografijah, zbrali smo 52 namigov – izletov  po slovenskih destinacijah, katere obiskati in raziskati.


Avtorji: Yuri Barron, John Bills, Willian Dunn, James Cosier

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor in občine, med drugim Ajdovščina, Bohinj, Celje, Grad, Ivančna Gorica, Kamnik, Kranj, Lendava, Maribor, Murska Sobota, Portorož, Sevnica, Šentjur, Tržič, Velika Polana, Velenje, Vipava, Vransko in Žalec, ter prav tako Slovenska turistična organizacija in mnogi drugi, so podprli to enkratno knjigo, ki je izšla v drugi izdaji.

Knjigo je napisala ekipa izkušenih tujih turističnih novinarjev, ki so se že na prvi pogled zaljubili v Slovenijo. Vsebino odlikujejo intervjuji z znanimi Slovenci, kot so Eva Štravs Podlogar, Darko Brlek, dr. Janez Bogataj, Ajša Vodnik, Dušan Zorko, Otmar Zorn, Danica Purg, Dejan Roljič in mnogi drugi, izbori Top 10, opisi več kot 1000 posameznih znamenitosti Slovenije, do uporabnih ažuriranih informacij in stotine fotografij.