Language : slo / en
My Cart
Number of items in cart:
€0.00

You have no items in your shopping cart.

KRUCEFIX: Liker Smreka

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

KRUCEFIX: Liker Smreka

€10.00

100% naraven

brez umetnih barvil, emulgatorjev

in kemičnih preservativov

alk 40% vol.


 Krucefix logo


Edinstvena destilacija po tradicionalni metodi

nam prinaša prvinska žganja in likerje Krucefix

Več v opisu...

* Required Fields

 

 
b2

Osnova za kuhanje žganja Krucefix je nabrano rastlinje iz neokrnjene narave. Z edinstveno destilacijo po tradicionalni metodi s kančkom skrivnosti, so pridobljene najmočnejše arome gorskega rastlinja, pretvorjenje v prvinska žganja in likerje Krucefix.

 Krucefix
KRUCEFIX

Na prisojnih obronkih Kriške gore, kjer se mogočne alpe prično spuščati proti morju, na višini med 800 in 1200 metri uspeva rastlinje, ki v dolgih zimah kljubuje ledu, vetru in mrazu, v poletnih mesecih pa izkoristi toplo sonce za svojo rast in se za preživetje napoji s kar največ zdravilnimi učinkovinami.

Prav tam, daleč od človeškega vrveža, v neokrnjeni divjini, je nabrano rastlinje, ki je osnova za kuhanje žganja Krucefix.

Z edinstveno destilacijo po tradicionalni metodi s kančkom skrivnosti, so pridobljene najmočnejše arome gorskega rastlinja, pretvorjenje v prvinska žganja in likerje Krucefix.

Vsak proizvod je ustekleničen, zapečaten in označen popolnoma ročno. Vsaka steklenica je skrbno datirana, saj se značilnosti pijače lahko razlikujejo od dneva, tedna, meseca ali leta. Stekleničke se lahko razlikujejo od tiste na fotografiji.

Ponujamo vam prvinske likere (alk: 20% vol.) in žganja (alk: 40% vol.).

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

Destilarna

Na fotografiji destilarna Krucefix