Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

EKIPA SLOVENIKE

Prisegamo na slovensko, ker 'čutimo Slovenijo'.

Mlada, kreativna, ambiciozna, vsestranska ekipa z enim samim poslanstvom.

Obstajamo zato, da slovenskemu potrošniku pokažemo, kaj zmoreta slovenska glava in roka.

Postali bomo vodilni v Sloveniji in Evropi na področju prodaje najboljših slovenskih izdelkov.


 

MATIJA ČUK  - direktor

Maturiral je na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani na smeri industrijsko oblikovanje. Poglobljen študij industrijskega oblikovanja je nadaljeval na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje, kjer je leta 2014 diplomiral in si pridobil naziv Univerzitetni diplomirani industrijski oblikovalec. Med in po študiju je opravljal različna dela ter tako spoznaval različna delovna okolja. Podjetje Regio Vita vodi od avgusta 2015.

 

MARUŠA ČUK  - vodja marketinga

Mlajša sestra, maturirala je na gimnaziji Jožeta Plečnika in se vpisala na Fakulteto za arhitekturo. V srednji šoli je nabirala izkušnje preko različnih študentskih del, kot študentka pa pomaga v podjetju svojega partnerja. Sooblikuje vizijo in nadaljnji razvoj Slovenike, skrbi za marketing ter programe poslovnih in protokolarnih daril.
LEON BRAČKO IN ROMINA BREZNIK  - ustanovitelja Slovenike

Leon Bračko, idejni vodja projekta in soustvarjalka projekta Romina Breznik sta slovenski javnosti prvič predstavila izložbo slovenske ustvarjalnosti- Sloveniko septembra 2014. V dobrem letu sta na Sloveniko pripeljala 72 slovenskih malih podjetnikov in ustvarjalcev ter tako postavila dobre temelje za nadaljnji razvoj projekta. Zaradi iskanja novih poslovnih priložnosti ustanoviteljev ter ustvarjanja novih uspešnih zgodb, od avgusta 2015 vizijo Slovenike nadaljuje in nadgrajuje družina Čuk iz Ljubljane.