Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

XMAS3: BOŽIČNO DREVO

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

XMAS3: BOŽIČNO DREVO

39,00 €

Božično drevo v sožitju z naravo

 

logo

 

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

XMAS3 BOŽIČNO DREVO

ki ga je oblikovala Rada Kos, odlikuje preprosta in elegantna oblika.
Je ročno izdelano božično drevo, narejeno iz vrhunskega lesa mogočnih dreves slovenskih gozdov. Površini daje svilen otip okolju prijazen premaz. Zaradi njegove domišljene zasnove ga lahko okrasimo po lastnem okusu in željah.
Xmas3 v sožitju z naravo in mislijo na ohranjanje smrek prinaša toplino, vonj in čarobnost praznikov ter se lahko kot družinska dediščina prenaša iz roda v rod.

Zasnovan je za večkratno uporabo. Vrsto let ga boste lahko sestavljali in razstavljali. Med praznovanji ga pospravite v priročni valjasti embalaži, ki v shrambi zavzame malo prostora.

Enostavno postavljanje

Sestaviti in razstaviti Xmas3 je preprosto. Ne potrebujemo orodja ali navodil. Dele sestavimo kot lesene kocke. Xmas3 je v celoti iz lesa, brez kovinskih delov. Zatič zgornjega dela debla potisnemo v odprtino spodnjega. Oba dela poravnamo tako, da se luknjici prilegata. Nato lahko skozi obe namestimo vejo. Sestavimo podstavek v križ in v odprtino na sredini vstavimo deblo. Tanjše okrogle palice – veje – vstavljamo skozi luknje v deblu od krajših na zgornjem delu do daljših pri dnu. V odprtino na vrhu debla postavimo zvezdo. 


Xmas3 je na voljo v štirih dimenzijah.

Material:

Podstavek in zvezda: smreka
Deblo in veje: parjena bukev

Premer Xmas3-190 cm: 100 cm

Premer Xmas3-125cm: 68 cm

Premer Xmas3-75 cm: 48 cm

Premer Xmas3-45cm: 27 cm

 *Okrasni material na fotografijah božičnega drevesa Xmas3 ni vključen v ceno.


 

XMAS3 IN RADA KOS

Rada Kos se je po končanem študiju na tekstilni fakulteti v Ljubljani posvetila slikanju na svilo. V iskanju novih izzivov in v želji po posredovanju svojega znanja drugim, je ustanovila Ustvarjalne delavnice, kjer se srečuje s številnimi ljubitelji ustvarjanja, s katerimi deli svoje bogate zamisli. Svoje ideje je strnila že v nekaj svojih knjižnih izdelkih. Je avtorica številnih uspešnic iz zbirke Ustvarjalni priročniki in tudi urednica revije Prostočasnik. Oblikuje in ustvarja že od nekdaj, vse kar dela, dela z veseljem in strastjo. Njen hobi je njeno življenje.

rada


POVEZANI IZDELKI