Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Urbanscape: darilni komplet Hvala, sončnica

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

Urbanscape: darilni komplet Hvala, sončnica

7,95 €

Še vedno razmišljate, kaj podariti nekomu, ki vam pomeni največ na svetu? Kaj pokloniti osebi, ki je z vami v dobrem in slabem? Smeh na obrazu jim bo pričaral darilni komplet.

logo

Več v opisu...

 

 
b2

DARILNI KOMPLET

Urbanscape darilni komplet »Hvala! SONČNICA« je namenjen vsem, ki bi svoje bližnje radi razveselili z rastlino, ki simbolizira vitalnost, duhovnost in življenje; z rastlino, ki svoj obraz ves čas premika za soncem, da vanj potegne čimveč sončnih žarkov in ki se je v indijanskem spiritualizmu uporabljala v poznih poletnih festivalih kot simbol obilne žetve. Z nekoliko truda, potrpežljivosti in odgovornosti ta rastlina z močno simboliko zraste tudi v okrasnem lončku na domačem balkonu ali okenski polici.   

 

Darilni komplet vsebuje vse, kar je potrebno za to, da iz priloženih semen zrastejo čudovite male sončnice – plastični lonček, okrasni lonček, mešanico Urbanscape zelenih kosmičev in zemlje ter semena sončnice. Vzgoja rastlin bo zato enostavna in hitra.

 

 

Velikost kompleta (embalaže): 12 × 12 × 12 cm

 

 

Urbanscape zeleni kosmiči iz vpojne kamene mineralne volne imajo visoko sposobnost zadrževanja in postopnega sproščanja vode. Z njihovo uporabo omogočimo rastlinam lažjo dostopnost vode in hranil. Zeleni kosmiči izboljšajo strukturo zemlje in pomagajo ščititi rastline pred okoljskim stresom.

USE

 

URBANSPACE SE PREDSTAVI:

Smo podjetje Urbanscape. Ukvarjamo se s proizvodnjo kamene volne primerno za urbano uporabo. Izdelane imamo produkte za profesionalne vrtnarje (medij za hidroponiko), sistem zelenih streh, zeleno rolo za urejanje okolice in kot element visokih gred, ter kocke in kosmiči kamene volne ki se vmešajo v tla in bistveno povečajo sposobnost tal za zadrževanje vode ter zračnost tal. Razvili smo tudi darilni program za naše kupce, da se privadijo na naše materiale in ugotovijo prednosti našega materiala (manj zalivanja, več socvetji, večji pridelek).

us

POVEZANI IZDELKI