Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

STORIES: IZRAZI PRVOBITNOSTI LINIJA OREH, LUKSUZNA EMBALAŽA

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

STORIES: IZRAZI PRVOBITNOSTI LINIJA OREH, LUKSUZNA EMBALAŽA

0,00 €

Kolekcija IZRAZI PRVOBITNOSTI je namenjena trenutkom, ki jih vsak potrebuje, a si jih redko privošči. Ustvarjena je za trenutke uživanja. V tišini ali v družbi, brez skrbi.


loho


Več v opisu...

 

 
b2

IZRAZ PRVOBITNOSTI

kolekcija kozarcev za vodo in žgane pijače

luksuzna embalaža

kozarec

Prvobitnost. Izvor. Narava.
Prvobitni izraz resnice sveta uteleša jajce. Simbolno ga povezujemo z nastankom sveta, v številnih kulturah nastopa kot simbol obnavljanja narave, predstavlja ustvarjalno moč svetlobe, je simbol blaginje in simbol vrednot počitka.


Izraz. Vpogled. Ugnezdenje.
Najlepše oblike so v naravi. Mehka oblika jajca se zlije z dlanjo. Prosojnost omogoča pogled v njegovo notranjost. Premišljenost mu omogoča igrivost. Ugnezdenje mu daje stabilnost. Dotiki in leta dajejo gnezdu žlahtnost. Želja. Darilo. Uživanje.


Kolekcija IZRAZI PRVOBITNOSTI je namenjena
trenutkom, ki jih vsak potrebuje, a si jih redko privošči. Ustvarjena je za trenutke uživanja. V tišini ali v družbi, brez skrbi. Mehka oblika kozarca v dlani pomirja. Izrazi prvobitnosti v nas prebujajo prvobitne občutke. Stik z naravo, preprostost življenja, iskanje ravnotežja in harmonije. Spominjajo nas na to, da si je treba v življenju vzeti čas.


V ponudbi so darilni seti:

- kozarec:

manjši kozarec, 0.5dl

večji kozarec, 1dl

- material podstavka:

orehIdeja. Oblika. Dosežek.
Avtorica kolekcije kozarcev IZRAZI PRVOBITNOSTI je Mateja Krašovec Pogorelčnik. Kot samostojna ustvarjalka na področju kulture deluje že od leta 1996. Zaradi dosežkov na umetniškem področju je leta 2001 pridobila status samostojne umetnice in postala članica Društva oblikovalcev Slovenije. Ukvarja se z grafičnim, modnim in unikatnim oblikovanjem ter s publicistiko. V zadnjem obdobju se posveča predvsem unikatnemu in industrijskemu oblikovanju, ki ga predstavlja na samostojnih ter skupinskih razstavah in na sejmih doma ter v tujini (BIO, Design Expo in drugi). Je idejna soavtorica in soustanoviteljica blagovne znamke STORIES design®.

Dizajn. Širjenje. Spodbuda.
STORIES design® je globalna blagovna znamka, ki predstavlja vrhunske izdelke uporabnega sodobnega oblikovanja in z njimi promovira lokalne naravne danosti ter kulturno-zgodovinske značilnosti. Prebuja osveščenost, ustvarjalnost in domišljijo, ki varujejo pred grožnjo osiromašenega globalnega kulturnega poenotenja in zagotavljajo demokratično svetovljenje kultur in idej. Izdelki STORIES design® izžarevajo preprostost, sproščenost, harmoničnost in brezčasnost ter žarijo v svoji ekskluzivnosti.


stories