Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Plutoo stojalo MDF

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

Plutoo stojalo MDF

245,00 €

Plutoo je dizajnersko stojalo za obleke, ki skrbi,

da je vaša spalnica vedno pospravljena, vi pa precej manj perete in likate.


plutoo logo


3S design je družinski studio, ki ga sestavljajo tri arhitektke: Maca, Kaja in Lana.

Več v opisu...

* Obvezna polja

 

 
b2

Plutoo

Plutoo je dizajnersko stojalo za obleke, ki skrbi, da je vaša spalnica vedno pospravljena, vi pa precej manj perete in likate. Povezuje praktičnost in estetiko, ki zagotavlja, da bo vaša soba vedno izgledala lepo – če je Plutoo poln ali prazen.

Plutoo zavzame izredno malo prostora, njegova edinstvena oblika pa omogoča, da se obleke dobro prezračijo in ne zmečkajo. Stojalo za obleke je tudi izredno stabilno, nalaganje oblek pa njegovo stabilnost samo povečuje.

Plutoo, poleg vrhunskega designa, v vaš dom prinaša dobro mero prijaznosti do vas in do okolja.

Stojalo se proizvaja v dveh različicah: iz masivnega slovenskega bukovega lesa ali leseno-vlaknenih plošč – MDF.  V prvi različici je oljen, v drugi različici je barvan na belo, črno ali zeleno.

Dimenzije:

Višina stojala: 125 cm; Dolžina stojala:45 cm; Širina stojala 28,5 cm; Dolžina palic za obešanje: 40 cm; Teža: 7,5 do 9,5 kg

*V kolikor izbranega stojala trenutno  ni na zalogi, je dobavni rok 7 do 10 dni.

3S Design

3S design je družinski studio, ki ga sestavljajo tri arhitektke: Maca, Kaja in Lana. Pred tremi leti so se odločile, da tudi formalno združijo misli, mnenja, poglede, znanje, izkušnje... Zase pravijo: »Kljub temu, da smo vse tri arhitektke, imamo velikokrat zelo različne poglede na stvari, in ravno to nas povezuje ter vedno znova ponuja številne izzive. V 3S Design studiu se trudimo oblikovati okolju in uporabniku prijazno pohištvo, ki olajša in polepša vaš vsakdan. In kar je pomembno, izdelke izdelujemo v Sloveniji.«

ekipa