Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

MADEBYBEARS: VOLNENI COPATI MODRE KOMBINACIJE

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

MADEBYBEARS: VOLNENI COPATI MODRE KOMBINACIJE

35,00 €

Vzdržljiv material, ergonomsko in mehko oblikovani za občutljiva stopala, pozimi grejejo, poleti preprečujejo potenje, nedrseč podplat; vse v enem copatu.

 

mbb

Več v opisu...

 

 

 
b2

VOLNENI COPATI

Copati so ročno narejeni v Sloveniji iz volnenega filca. Njihov podplat je sestavljen iz dveh plasti 5 mm debelega filca, zato so copati izredno mehki, udobni in vzdržljivi. Sestavni del copata so odtiski iz lateksa na podplatu, ki preprečujejo drsenje. Copati pozimi delujejo izolativno in stopalom zagotavljajo toplino, poleti pa zračnost volnenega filca preprečuje potenje. Na voljo so za odrasle in otroke, v različnih barvnih odtenkih.

 copati

 

Copate lahko podarite za posebne priložnosti, kot so rojstnodnevne zabave, ali kot lično oblikovano darilo z zgodbo in osebno noto. Unikatno oblikovanje in uporaba naravnih ter vzdržljivih materialov je naš recept za udobje vaših stopal.

Čas izdelave 3–5 delovnih dni.

 

 

MadeByBears™

MadeByBears™ izdelke krasi premišljeno oblikovanje, ki temelji na uporabnosti in estetiki. Prevladujoči material vseh izdelkov je volneni filc, ki je izredno lahek, zračen, vzdržljiv in koži prijazen material. Vsi izdelki so rezultat izključno ročnega dela v Sloveniji. Uporabljajo jih ljudje, ki so radi obkroženi z estetsko dovršenimi in uporabnimi ročno izdelanimi predmeti iz naravnih in toplih materialov.

MadeByBears™ smo družinska znamka medvedov različnih poklicev in pogledov na življenje. Pri snovanju izdelkov sodelujemo šivilja, arhitekt, grafični oblikovalec, učiteljica in še kakšna medvedja vrsta, saj menimo, da sta raznolikost pogledov in mnenj dober recept za kakovosten izdelek.