Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

WOOF GORGEOUS: ZAŠČITNO MAZILO ZA TAČKE

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

WOOF GORGEOUS: ZAŠČITNO MAZILO ZA TAČKE

11,00 €

Vsi izdelki vsebujejo izbrana naravna olja ter masla, brez umetnih snovi. Tako so izdelki prijazni ne le živalim, vendar tudi okolju v katerem živimo.

LOGO

Več v opisu...

 

 
b2

ZAŠČITNO MAZILO ZA TAČKE

Zaščitno mazilo za tačke je naravna mešanica skrbno izbranih voskov ter olj, ki ščitijo nežne in občutljive blazinice vašega štirinožnega prijatelja. Mazilo lahko uporabite v različnih situacijah, kot so mraz, vročina, sol, pesek ter sneg, in tako zaščite pasje tačke pred izgubo vlage in sušenjem. Mazilo je bogato z mangovim maslom, ki ima odlične vlažilne lastnosti, spodbuja celjenje ran in regeneracijo kože. Mango ima tudi naraven zaščitni učinek proti UV sevanjem, zdravi sončne opekline in pomaga pri ozeblinah. Olje riževih otrobov se hitro vpija, izboljšuje elastičnost in spodbuja obnovitev celic. Olje mareličnih pečk pa je bogato z vitamini ter hrani in vlaži. Mazilo za tačke je nežno odišavljeno z naravnim destilatom zrelega sadeža manga.

Uporaba: Namažite tačke pred aktivnostim v naravi.
Sestavine INCI: Mangifera Indica, Oryza Sativa (Rice Bran) Oil, Cera Alba, Prunus armeniaca, DL-alphaTocopherol, Mangifera Indica Extract.

 

WOOF GORGEOUS
Navdih za znamko Woof Gorgeous smo dobili pri prepletu treh strasti: aktivnega življenjskega sloga, skrbi za zdravje in seveda, ljubezni do naših štirinožnih prijateljev. Ker so psi naši zvesti spremljevalci pri preživljanju aktivnega prostega časa v naravi ter si zaslužijo zdravo, brezskrbno življenje, smo ustvarili linijo negovalnih izdelkov prav za njih. Zavedamo se, da je pravilna in redna skrb za našega psa še posebej pomembna.

PRIJAZNI OKOLJU
Vsi izdelki so narejeni ter pakirani ročno, v Sloveniji. Vsebujejo izbrana naravna olja ter masla, brez umetnih snovi. Tako so izdelki prijazni ne le živalim, vendar tudi okolju v katerem živimo.

VAŠ NAKUP ŠTEJE
Vsaka žival si zasluži topel dom in lepo življenje, zato vsako leto izberemo organizacijo, ki ji namenimo 0,50€ od vsakega prodanega izdelka.

DOBRA VOLJA JE NAJBOLJA
Naša misija je tako štirinožce, kot tudi njihove lastnike spraviti v dobro voljo, zato je v vsak izdelek vloženo veliko truda, ljubezni ter veselja do dela.

ekipa

POVEZANI IZDELKI