Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

CUCKOO CUPS: KAVA UTRIP

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

CUCKOO CUPS: KAVA UTRIP

15,90 €

Očarljivi emajlirani lončki, ki so od prvega do zadnjega koraka izdelani v Sloveniji, bodo s sijočo površino in čudovitimi 'cuckoo' dizajni v vas prebudili nostalgijo in spomine na taborniški ogenj, družinske piknike in na vašo babico, ki je ob jutrih sedela ob krušni peči s skodelico žitne kave v roki.

cc


Več v opisu...

 

 
b2

EMAJL LONČEK

Očarljivi emajlirani lončki, ki so od prvega do zadnjega koraka izdelani v Sloveniji, bodo s sijočo površino in čudovitimi 'cuckoo' dizajni v vas prebudili nostalgijo in spomine na taborniški ogenj, družinske piknike in na vašo babico, ki je ob jutrih sedela ob krušni peči s skodelico žitne kave v roki. Nastajajo v sodelovanju z lokalnim podjetjem emajlirane posode, ki slovi po izjemni kvaliteti in tradiciji, nanje pa nato natisnemo skrbno premišljene, duhovite in lične dizajne. Emajlirani lončki in potiski so večni in primerni tudi za pranje v pomivalnem stroju. 

volumen emajliranega lončka: 0,37L
teža emajliranega lončka: 140g
premer lončka: 8cm

 

lončki

 

CUCKOO CUPS SE PREDSTAVI

Sestri Nina in Urška, ki ustvarjava Cuckoo Cups izdelke, sva veliki ljubiteljici kave. Ena izmed naju je odvisnica od potovanj in pohodniških izletov, druga je mama, obkrožena z otroško razigranostjo in vriščem. Poleg ljubezni do kave naju združuje tudi ljubezen do ustvarjalnosti, za kar je v največji meri odgovorna najina umetniška mami, zaradi katere so nama bili slikarski pripomočki in nasveti na razpolago že od malih nog. 

Obe sva potrebovali lončke, ki bodo vzdržali na vseh pustolovščinah in nama ob jutrih z dišečo tekočino ne bodo ponudili le dviga energije, pač pa tudi nekaj novega, drugačnega in zabavnega. Ker žal nisva našli v Sloveniji nič primernega, sva se odločili vzeti stvari v svoje roke in se povezati z lokalnim ponudnikom. Tako so nastali prikupni emajlirani lončki, ki so odličlno darilo za vas in vaše najbližje.