Pri Sloveniki smo ponosni, da smo bili 11. januarja 2024 sponzor Festivala odločitev in podelitve Best of 2024, ki ga organizira mednarodni medij In Your Pocket. 

Festival Best of 2024 predstavlja vrhunec prizadevanj in dosežkov v različnih sektorjih, od kulture do inovacij, ter je priznanje najboljšim, ki so s svojim delom in ustvarjalnostjo pustili nepozaben pečat v letu 2024. Slovenika je bila del te zgodbe, ponosno sodelovala kot sponzor in prispevala k uspehu dogodka, ki vsako leto privabi pozornost širokega občinstva.

Kot nadaljevanje naše zavezanosti k trajnostnemu razvoju, družbene odgovornosti in skrbi za okolje, smo bili tudi ESG (okoljsko, družbeno in upravljalsko) obdarovalni partner Best of 2024. V Sloveniki verjamemo, da je skrb za okolje in družbeno odgovorno poslovanje ključnega pomena za trajnostni razvoj, zato smo veseli, da smo lahko podprli dogodek, ki stremi k enakim vrednotam.

Vsi, ki si želijo imeti ESG partnerja in prispevati k boljši prihodnosti, se lahko obrnejo na nas. Slovenika je pripravljena deliti svoje izkušnje in sodelovati z organizacijami ter dogodki, ki sledijo visokim standardom trajnostnega poslovanja.

Oglejte si foto utrinke iz dogodka, kjer boste lahko začutili atmosfero in energijo, ki smo jo skupaj ustvarili sodelujoči na Festivalu Best of 2024. Skupaj z In Your Pocket smo na Festivlu odločitev ustvarili nepozabno izkušnjo za vse obiskovalce, govornike, nominirance in nagrajence.

Zahvaljujemo se ekipi Speaker.si ter In Your pocket, ponosni smo na naše sodelovanje in prispevek k dogodku Best of 2024. Zavezani smo k podpori lokalnim ustvarjalcem in krepitvi slovenskega gospodarstva, ter se veselimo nadaljnjega sodelovanja v prihodnosti.