Ob praznikih si vsi želimo topel in lepo okrašen dom, ki diši po pečenih dobrotah in božičnem čaju. V Sloveniki smo združili vse troje, zato vas vabimo na božično čajanko inklepet o naravnem okraševanju doma.

Z nami bo predstavnica podjetja Petris, Petra Sedej, ki se že vrsto let ukvarja z okraševanjem doma z naravnimi materiali. Na praktičnih primerih vam bo pokazala, kako izbrati drevesce in okrasje ter kako kombinirati različne stile in barve okraskov. Ker v adventnem času ne sme manjkati dobrih zgodb,smo povabili tudi gospo Laro Golob Lapajne. Še posebej pekoča bo zgodba o idrijskih knapih in Gerušu ... ;), je pa gospa Lara predvsem poznavalka tradicionalne uporabe zdravilnih rastlin, ki rastejo v vrhovih narave. Ob srkanju čaja vam odkrila te skrivnosti, ker - saj veste, za vsako bolezen ena rožca raste!

Pridružite se nam torej v soboto, 6.12.2015 od 12.00 dalje v trgovini Slovenika na Gornjem trgu 4 v Ljubljani, na božični čajanki z domačimi medenjaki!

Sponzorja dogodka - Petris in Hiša zelišč - obljubljata na vsak nakup novoletnega okrasja, Geruša in čajev 10% popust in darilce presenečnja.

 

banner