Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Ustvarjeno ob Dodano ob Nastavite padajočo smer
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Na Slovenika.si bomo raziskali, zakaj so izdelki iz Piranskih solin idealni kot poslovno darilo ali darilo za različne priložnosti. Prav tako pa tudi, zakaj so slovenska darila, ki nosijo tradicijo in kakovost neprecenljiva.

Piranske soline

 

Krajša zgodovina Piranskih solin

Piranske soline so prav posebno naravno bogastvo, ki se nahaja ob slikoviti slovenski obali. Imajo dolgo zgodovino pridelave soli, ki sega v antična obdobja. Gre za eno najstarejših solin v Evropi. Nastale so že leta 804 in so obsegale soline Fazan v Luciji (današnja marina v Luciji), manjše Strunjanske soline in največje Sečoveljske soline. Svoj vrhunec so doživele v srednjem veku, ko so bile pomemben vir soli za širše območje. Danes so Piranske soline zaščiteno območje in del kulturne dediščine Slovenije. Postale so tudi priljubljena destinacija za obiskovalce – tako lokalne kot tudi tuje. Hkrati pa še vedno nadušujejo z odlično ponudbo in vrsto izdelkov, primernih tudi za edinstvena darila.

 

Naravni process izdelovanja soli

Soline še vedno delujejo po tradicionalnem načinu pridelave soli, ki vključuje pridobivanje soli iz orske vode s pomočja sonca in vetra. Ta naravni process omogoča nastanek edinstvenih kristalov soli, ki dajejo soli poseben okus in teksturo. Tako je z razlogom slovenska sol ena izmed najpopularnejših spominkov in daril, ki jih tuji obiskovalci odnesejo s seboj za darilo.

 

Izdelki iz Piranskih solin kot poslovna darila ali darila za posameznike

 

 1. Piranska sol
  Najbolj prepoznaven izdelek, pridobljen iz the solin. Kristali soli se ročno nabirajo, sušijo in pakirajo. Piranska sol kot darilo je odlična za ljubitelje kulinarike in tiste, ki cenijo kakovostne in naravne sestavine. Okus te soli bo navdušil vse obdarjence.

 2. Solni cvet
  Posebna vrsta soli, ki je pridobljena iz zgornje plasti solin. Gre za najnežnejšo in najbolj aromatično sol, ki jo lahko dodamo jedem tik pred serviranjem. Solni cvet je tako odlično darilo za germane in tiste, ki bi radi popestrili obroke.
  Izbirate lahko med solnim cvetom v steklenički in solnim cvetom v platneni vrečki.

 3. Solna lučka
  Unikatna solna lučka, izdelana iz kristalov piranske soli, bo prinesla prijetno in sproščujočo atmosfero v vsak dom. Solna lučka ni le dekorativni element, ampak tudi koristen dodatek za čiščenje zraka.

 4. Solna kozmetika
  Poleg kulinaričnih izdelkov Piranske soline ponujajo tudi široko paleto solne kozmetike, kot so solni pilingi, mila in kreme. To so odlične ideje za darila za ljubitelje naravne nege kože.

 5. Čokolada s solnim cvetom
  Želja po drugačnih, novih okusih spobudi nastanek marsikatere kulinarične mojstrovine. Ena odličnejših je temna čokolada s solnim cvetom. Darilo za vse sladokusce in germane, ki želijo razvajati svoje brbončice.

 6. Solna delavnica
  Za vse tiste, ki bi radi doživeli postopek pridelave soli, so na voljo različne delavnice v Piranskih solinah. Obdarovanec lahko tako dobi priložnost, da sam sodeluje pri pridobivanju soli in si ustvari svoj unikaten spominek.

 7. Darilni set ''Okusi solin''
  V njem najdete 3 najpopularnejše izdelke solin: čokolado s solnim cvetom, solni cvet v steklenički in Piransko sol v platneni vrečki. Vse to pa je lepo shranjeno v darilni škatli s potiskom solin. Tako je tudi izgled darila simpatičen.
  Darilni set najdete TUKAJ.
 
Darilni set

 

 

Slovenska tradicija in elegance v darilu

Piranske soline so več kot le sol; so simbol slovenske tradicije in kakovosti. Prepričani smo, da bodo obdarovanci navdušeni nad izdelki, saj bodo prejeli kakovostna darila z bogato zgodovino in unikatnostjo. Bodisi za germane, poslovne partnerje ali prijatelje in družino, izdelki iz Piranskih solin so odlična izbira, ki prinašajo okus Mediterana v vsak dom. Navdušeni bodo vsi, ki cenijo avtentičnost in visoko kakovostne izdelke.

 

Značke:

Comments | Posted in Splošno By Matija Čuk

Pri Sloveniki smo ponosni, da smo bili 11. januarja 2024 sponzor Festivala odločitev in podelitve Best of 2024, ki ga organizira mednarodni medij In Your Pocket. 

Festival Best of 2024 predstavlja vrhunec prizadevanj in dosežkov v različnih sektorjih, od kulture do inovacij, ter je priznanje najboljšim, ki so s svojim delom in ustvarjalnostjo pustili nepozaben pečat v letu 2024. Slovenika je bila del te zgodbe, ponosno sodelovala kot sponzor in prispevala k uspehu dogodka, ki vsako leto privabi pozornost širokega občinstva.

Preberi več
Comments | Posted in Splošno By Matija Čuk

VELIKA NAGRADNA IGRA

29. 08. 2023 13:20

. Podelili bomo:
 
Nagradna igra poteka do 15.9.2023. Organizatorji nagradne igre: spletna trgovina Slovenika, The Slovenia in In Your Pocket Slovenia. Pogoji in pravila nagradne igre so objavljeni tukaj
Comments | Posted in Splošno By Matija Čuk

DESTILARNA KRUCEFIX je unikatna craft družinska destilarna.

Že 15 let se ukvarjamo s pripravo likerjev in žganih pijač iz naravnih surovin. Dejavnost, ki se je začela, kot hobi, je prerasla v moderno podjetje s tradicionalnim pristopom.

Držimo se receptov, ki so nam bili predani iz roda v rod in smo jih uspeli razširiti in nadgraditi a še vedno upoštevamo nasvete naših prednikov, da je prava energija v rokah in ne strojni modernizaciji.

V naši ponudbi imamo trenutno že preko 60 različnih okusov likerjev in žganih pijač iz najrazličnejših naravnih sestavin od katerih večino sami ročno nabiramo. Imamo dva zeliščno-sadna vrtova, manjšega ob destilarni in večjega na Bledu pod okriljem Nature 2000.

Gorske sestavine ročno nabiramo v skritih gorskih kotičkih neokrnjene narave. Vsi postopki priprave in predelave surovin
potekajo ročno, sledi pa tradicionalna dvojna destilacija, maceracija in dodelava. S tem lahko zagotavljamo najboljše okuse in arome ter konstantno kvaliteto naših izdelkov.


Našo destilarno lahko tudi obiščete. Nudimo oglede proizvodnje, pogostitve in tasting naših pijač.

Vabimo vas na obisk in se zahvaljujemo za vsak nakup, s katerim podpirate naše malo podjetje.

Značke:

Comments | Posted in Splošno By Matija Čuk

Moč lokalnih slovenskih daril v poslovnem svetu

V hitro spreminjajočem se poslovnem okolju, kjer se mednarodne meje zdijo manj pomembne kot kadarkoli prej, je pomembno, da ohranimo človeško dimenzijo poslovnih odnosov. V tem kontekstu postaja izbira daril za poslovne partnerje in zaposlene izredno pomembna. Med množico možnosti izstopajo pristna in avtentična poslovna darila iz Slovenije, ki ne le da podpirajo lokalno gospodarstvo, ampak tudi ustvarjajo neprecenljive vezi in poglobljene odnose.

Poudarjanje pristnosti in lokalne identitete

Darilo ima moč, da prenese globoka čustva, spoštovanje in zahvalo. Vendar pa je ključno, da darilo odraža pristnost in pristno skrb za prejemnika. Darila iz Slovenije nosijo dušo lokalne kulture, tradicije in kakovosti. Vsako kosilo, vsaka dekoracija ali vsak droben izdelek, izbran s skrbjo, govori zgodbo o Sloveniji - njenih ljudeh, ustvarjalnosti in dediščini. Takšna darila se odražajo kot osebna in premišljena gesta, ki govori o vaši pozornosti do detajlov.

Povezava z lokalno skupnostjo in ustvarjalnostjo

Izbira slovenskih daril je več kot le nakup - je investicija v lokalno skupnost in njeno ustvarjalno energijo. Podjetja, ki se odločijo za lokalna darila, ne podpirajo le gospodarstva, ampak tudi spodbujajo lokalno kreativnost. Vsako darilo nosi pečat slovenskih oblikovalcev in podjetnikov, ki se trudijo ohraniti tradicijo in hkrati vnašati inovacije. Z nakupom lokalnih daril postanete del te zgodbe, ki gradi mostove med podjetji in ustvarjalci.

Krepitev medsebojnih odnosov in povezanosti

Ko gre za poslovne odnose, ni nič tako močno kot osebna povezava. Lokalna poslovna darila iz Slovenije ponujajo edinstven način, kako izraziti vaše spoštovanje in poglobiti odnose s poslovnimi partnerji in zaposlenimi. Ta darila govorijo o vaši skrbnosti pri izbiri, saj ste se potrudili raziskati in izbrati nekaj, kar odraža njihove interese in hkrati bogastvo slovenske kulture. Takšni gesti lahko pripomorejo k dolgotrajnemu povezovanju in vzpostavljanju zaupanja.

Trajnostna izbira z globalnim učinkom

Poleg vsega naštetega izbira slovenskih daril nosi tudi trajnostno sporočilo. Izogibate se dolgim prevozom in s tem zmanjšujete okoljski odtis, ki ga prinašajo mednarodne pošiljke. Lokalna darila so odgovorna izbira, ki spodbuja trajnostni razvoj in hkrati omogoča globalni vpliv.

Obdarujmo slovensko

V današnjem hitrem tempu poslovanja so pristna in avtentična poslovna darila iz Slovenije odgovor na hrepenenje po človeški povezanosti in pristnih odnosih. Z izbiro lokalnih daril ne le izrazite svojo hvaležnost in spoštovanje, ampak tudi podprete lokalno gospodarstvo, krepite odnose in povezovanje ter hkrati sledite trajnostnim vrednotam. Nakup slovenskih daril je več kot transakcija - je naložba v večje odnose, ki temeljijo na iskrenosti, spoštovanju in povezanosti.

Comments | Posted in Splošno By Matija Čuk

PRESENETITE MLADOPOROČENCA S STILOM: NAJBOLJŠE IDEJE ZA POROČNA DARILA

Prihaja velik dan, ko se dva srca združita v zakonu. Mladoporočenca bosta vsekakor deležna obilice ljubezni, topline in čudovitih trenutkov, a tudi vi, kot povabljenci na njuni poroki, imate pomembno vlogo.

Ko se bliža ta poseben dogodek, se pojavlja eno vprašanje: Kaj podariti kot poročno darilo, ki bo izstopalo, ustrezalo njunemu stilu in hkrati ostalo trajen spomin?

Pri izbiri poročnega darila lahko trčimo ob prepreke, saj želimo mladoporočencema podariti nekaj, kar bo ustrezalo njunemu življenjskemu slogu, a bo hkrati uporabno za skupno življenje. Prav tako želimo izbrati nekaj, kar bo resnično izstopalo med darili drugih povabljenih, a smo pri tem lahko tudi omejeni iz finančnega vidika.

Poročno darilo nosi simbolni pomen, saj želimo izraziti ljubezen, srečo in dobre želje za prihodnost mladoporočencev. Zato iščemo darilo z edinstvenim sporočilom, ki odraža naše iskrene čestitke in trud, ki smo ga vložili v izbiro popolnega darila.

V Sloveniki smo za vas pripravili nekaj najboljših daril za poroko. Če iščete izvirno, uporabno in trajno poročno darilo s personaliziranim motivom, vam priporočamo emajlirane izdelke s personaliziranim potiskom.

Zakaj so emajlirani izdelki idealni za poročna darila?

Emajlirani izdelki so prava izbira za tiste, ki želite podariti nekaj posebnega in izjemno estetskega.

 1. So edinstveni, saj so ročno izdelani in posebno potiskani, kar zagotavlja, da bo darilo izstopalo in ne bo enako nobenemu drugemu. To pomeni, da boste s takšnim darilom mladoporočencema pričarali nepozabne spomine in jih navdušili s posebnostjo vašega izbora.
 2. So personalizirani, saj na emajlirane izdelke lahko odtisnemo misel, slogan, imena ženina in neveste ter datum poroke. To bo darilu dodalo osebni pridih in izkazalo, da ste se pri iskanju poročnega darila resnično potrudili.
 3. So trajni in kakovostni, saj so izdelani iz visokokakovostnih materialov, odporne na odrgnine, udarce in obrabo. Emajlirani izdelki so znani po svoji vzdržljivosti in enostavnosti čiščenja. To pomeni, da bodo zakonca lahko uživala v vašem darilu še dolgo časa in se spominjala posebnega dne vsakič, ko ga bosta uporabila.
 4. So estetski, saj emajlirana površina ustvarja čudovit sijaj, ki v kombinaciji s posebnimi napisi in grafiko daje darilom čarobno in elegantno estetiko.
 5. So vsestranski, saj so kuhinjski pripomočki iz emajla vedno uporabni in priljubljeni. Sklede, krožniki, lonci, čajnice in drugi kuhinjski pripomočki so osrednji del vsake kuhinje, zato bosta mladoporočenca vaše darilo lahko koristno uporabila in uživala v vsakodnevni uporabi. 

EMAJLIRANA POROČNA DARILA, KI OSTANEJO V SPOMINU

Kuhinjski pripomočki iz emajla niso le običajni darilni predmeti, temveč so prava umetnina z dušo. V naši ponudbi emajliranih izdelkov lahko najdete nekaj najboljših idej za poročna darila:

 • Za tiste, ki si želijo pripraviti slastno domačo juho, je pisker za juho z leseno kuhalnico popolna izbira. Na piskru je lično napisan recept za najljubšo "govejo župco", kar bo zagotovo prineslo nasmeh na obraz mladoporočencev.
 • Nostalgija je vedno dobra izbira za darilo, zato je retro čajnik s piščalko in pralnimi filter vrečkami za čaj odlična izbira za ljubitelje toplega čaja, ki se želijo v mrzlih zimskih večerih pogreti ob skupnem čajnem ritualu.
 • Popolno jutro začnete s skodelico kave, zato je pitje kave s ščepcem ljubezni idealno darilo. Mladoporočenca bosta z emajl džezvijo Kuku Kava pripravila okusno kavo in uživala v skodelicah z napisom "žena" in "mož", ki jima bodo dajale poseben občutek povezanosti vsak dan.
 • Če se mladoporočenca selita v novi dom, jim bo prišla prav tudi kuhinjska posoda za pripravo hrane z ljubeznijo. Posebni napisi, kot je "Skrivna sestavina je ljubezen", bodo dodali poseben čar darilu, ki ga bosta z veseljem uporabljala vsak dan.

KAJ PA DARILCA ZA SVATE?

Tudi svatje na poroki si zaslužijo posebno pozornost in zahvalo. Zato smo pripravili personalizirane emajlirane lončke, ki so kot nalašč za darilo svatom. Na lončke lahko odtisnemo imena mladoporočencev z datumom poroke, kar bo ustvarilo čudovit spominček na ta poseben dan.

DODAJTE K VAŠEMU POROČNEMU DARILU ROČNO NAPISANO POSVETILO

Vaše darilo bo postalo še bolj osebno in posebno, če mu dodate ročno napisano posvetilo. Vzemite si nekaj minut in zapišite svoje iskrene občutke, zahvale in želje za mladoporočenca. Naša ekipa bo s posebno pozornostjo ročno zapisala vaše besede na darilno kartico in jo priložila vašemu darilu. Ne odlašajte, izberite izjemno poročno darilo, ki bo mladoporočencema pričaralo nasmeh na obrazu in se zapisalo v njuno srce ter dom. 

Comments | Posted in Splošno By Matija Čuk

V poslovnem svetu, kjer se konkurenca neprestano krepi, je ključnega pomena ohranjati odlične odnose s poslovnimi partnerji, strankami in zaposlenimi. Ena izmed najboljših poti do srca vaših poslovnih povezav je skrbno izbrano poslovno darilo. In kje najti unikatna, kakovostna in izvirna darila, ki bodo pustila trajen vtis? Odgovor je preprost: v Sloveniji, deželi, ki slovi po svoji kreativnosti in domiselnosti.

Slovenska poslovna darila so vsekakor vrhunska izbira za podjetja in organizacije, ki si želijo izstopati in ustvarjati močne vezi s svojimi poslovnimi partnerji ali zvestimi zaposlenimi. Zakaj bi izbirali množično proizvedena, generična darila, ko pa vam Slovenija ponuja toliko edinstvenih možnosti?

V kategoriji "Poslovna darila" in našem katalogu boste našli širok izbor najboljših izdelkov, ki jih Slovenija nudi. Tam vas pričakajo izjemne kreacije slovenskih oblikovalcev, ki so vsakemu izdelku vdahnili svojo unikatno vizijo. Ko boste prebrskali našo ponudbo, se boste težko odločili le za eno darilo, saj so vsa tako čudovita, da boste želeli obdariti kar vse svoje pomembne poslovne kontakte.

Pri nas boste našli inovativna darila, ki jih ne boste našli nikjer drugje. To so izdelki, ki izžarevajo domiselnost, pozornost do detajlov in skrbno izbrano estetiko. Vsak izdelek je izdelan s strastjo in predanostjo, kar zagotavlja, da boste prejeli darilo, ki bo preseglo vaša pričakovanja in navdušilo njegovega prejemnika.

Kakovost in edinstvenost sta ključna poudarka, ki ju zasledujemo pri izbiri daril. Zavedamo se, da so poslovna darila odraz vašega podjetja in vaše osebnosti, zato vam bomo z veseljem pomagali izbrati darilo, ki bo popolnoma izražalo vaše vrednote in identiteto. Vaše darilo bo prejemniku pokazalo, kako skrbite za podrobnosti in koliko vam pomeni njegova prisotnost v vašem poslovnem življenju.

Personalizacija je ključnega pomena za ustvarjanje še bolj posebnih daril. Z našimi številnimi možnostmi personalizacije boste darilo opremili z logotipom podjetja, imenom prejemnika ali posebnim sporočilom. To bo vaše darilo naredilo neprecenljivo, saj bo povsem unikatno in prilagojeno samo za prejemnika.

Za nas poslovna darila niso le predmeti, ampak izkušnje, ki povezujejo ljudi. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati darilo za različne priložnosti, kot so poslovna srečanja, dogodki, seminarji, konference, obletnice podjetja ali pa praznična darila za vaše zaposlene. S skupnimi močmi bomo zagotovili, da bo vaše darilo prejemniku pričaralo nasmešek na obrazu in ga popeljalo na nepozabno popotovanje.

Poleg tega, da boste z nakupom naših poslovnih daril razveselili svoje poslovne partnerje, stranke in zaposlene, boste hkrati podprli tudi slovenske oblikovalce in lokalne ustvarjalce. Z nakupom naših izdelkov boste prispevali k razvoju in uresničevanju njihovih kreativnih sanj, kar je neprecenljivo.

Naročite svoje poslovno darilo danes in si zagotovite klic ali sestanek z nami. Naša ekipa strokovnjakov bo z veseljem prisluhnila vašim željam in vam pomagala izbrati darila, ki bodo vašim poslovnim odnosom dodala pridih edinstvenosti in svežine. Prepričani smo, da boste ob naših poslovnih darilih izžarevali šarm, ki bo prejemnike pustil brez besed. Skupaj bomo ustvarili nepozabno poslovno izkušnjo za vas in vaše poslovne partnerje.

Vaša Slovenika

Značke:

Comments | Posted in Splošno By Matija Čuk

V najnovejši izdaji knjige Knjiga Slovenija, že sedmi po vrsti, lahko najdete številne zanimive podatke o Sloveniji. Na primer, morda niste vedeli, da ima Slovenija kar 212 občin, ali da gozdovi pokrivajo 58,3 % države. Knjiga prinaša tudi informacije o populaciji rjavih medvedov v Sloveniji ter številu turistov, ki so obiskali državo v letu 2022 - kar 5.868.138.

Avtorska ekipa knjige, ki vključuje štiri tujih novinarjev - Yuri Barron iz Združenih držav Amerike, John Bills iz Walesa, Will Dunn iz Velike Britanije in James Cosier iz Avstralije - že več let živi v Sloveniji. Skupaj so osem let raziskovali, fotografirali in izbirali 100 najbolj priljubljenih krajev v državi. Prva izdaja knjige, poimenovana 'The Slovenia Book - Top 100 destinations' v angleškem jeziku, je bila zelo dobro sprejeta že ob izidu leta 2015. Knjiga je bila od takrat ponatisnjena že šestkrat in prodana v več kot 20.000 izvodih.

Najnovejša izdaja knjige bo na voljo v juliju, vendar si jo lahko že danes prednaročite po nižji prednaročniški ceni. Nova izdaja prinaša sveže vsebine, posodobljene informacije, osupljive fotografije in aktualne podatke, ki bodo navdušili vse popotnike.

Knjiga je razdeljena na štiri turistične regije v Sloveniji: Ljubljana in Osrednja Slovenija, Alpska Slovenija, Mediteranska in Kraška Slovenija ter Termalna Panonska Slovenija. V vsaki regiji so predstavljeni najbolj prepoznavni kraji, ki jim sledi izbor najbolj zanimivih destinacij.

Poleg tega knjiga vsebuje sezname TOP 100 doživetij, TOP 100 vinarjev, TOP 100 jezer, TOP 100 turističnih kmetij in druge edinstvene sezname, ki vas bodo popeljali na nepozabne dogodivščine po Sloveniji.

Posebno zanimivost predstavlja uvodnik, ki ga je prispevala predsednica Slovenije, dr. Nataša Pirc Musar. Knjiga Slovenija je tako edina knjiga o Sloveniji, ki vključuje uvodnik s strani predsednice. Če vas zanima, kaj je gospa predsednica zapisala v svojem navdihujočem uvodniku, lahko brezplačno prenesete predogled knjige.

Knjiga Slovenija predstavlja več kot le knjigo - je vstopnica v svet neomejenih možnosti, ki jih ponuja Slovenija. V njej je zbranih tisoč razlogov za iskreno ljubezen do te prelepe dežele. Knjiga je plod sodelovanja med mednarodno skupino turističnih novinarjev, domačimi strokovnjaki, lokalnimi destinacijami in priznanimi Slovenci, ter je prerasla v pravo gibanje, imenovano The Slovenia.

Knjiga Slovenija je odlično darilo in navdih za odkrivanje Slovenije. Ne samo da vam ponuja branje in slike, ampak tudi vabi, da se odpravite na potovanje in resnično začutite vse, kar Slovenija ponuja.

Comments | Posted in Splošno By Matija Čuk

Dobrodošli nazaj v Sloveniko!

12. 05. 2023 09:04

Spoštovani kupci naše spletne trgovine,
 
Že nekaj časa smo iskali nove priložnosti za ponovno rast Slovenike. S ponosom sporočamo, da smo našli partnerje, ki imajo izkušnje z darili in voljo, da skupaj razvijemo prihodnost slovenskih daril! Lastništvo podjetja in naše spletne trgovine Slovenika smo prenesli na slovensko podjetje IQbator d.o.o., s sedežem v Ljubljani. IQbator se ponaša z znanima blagovnima znamkama The Slovenia in In Your Pocket, na trgu pa že 22 let piše inovativne poslovne zgodbe z namenom zagotavljanja boljše prihodnosti Slovenije, s poudarkom na založništvu, turizmu in gastronomiji.
 

Hvala, ker ste z nami že od samega začetka, in upamo, da se bomo skupaj razvijali še naprej.

Dobrodošli nazaj v Sloveniko.

Comments | Posted in Splošno By Matija Čuk

Poslovna darila iz Slovenije

27. 05. 2022 09:04

Odkrijte edinstvena poslovna darila iz Slovenije za vaše podjetje ali organizacijo

Ko iščete popolna poslovna darila za svoje poslovne partnerje ali zaposlene, boste v Sloveniji našli prav to, kar potrebujete. Naša kolekcija poslovnih daril predstavlja izbor najboljših izdelkov, ki jih Slovenija ponuja in so idealna za vaše poslovne potrebe. Pri nas boste odkrili najbolj inovativna in vrhunsko oblikovana poslovna darila, ki jih drugje ne boste našli. Naša ponudba vključuje izdelke slovenskih oblikovalcev, ki so bili ustvarjeni z izjemno skrbnostjo in natančnostjo. To zagotavlja, da boste prejeli kakovostno in edinstveno darilo, ki bo navdušilo vaše stranke, zaposlene in poslovne partnerje.

Razumemo, da poslovna darila odražajo vaše podjetje in osebnost. Zato smo tu, da vam pomagamo ustvariti nepozabno doživetje, ki bo vašim strankam in poslovnim partnerjem ostalo v spominu še dolgo po prejemu darila. Skupaj bomo poskrbeli, da bo vaše darilo izražalo vašo edinstveno vizijo in slog, ter da bo prejemnik navdušen nad izvirnostjo in kakovostjo darila.

Naša ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami ve, kako pomembno je personalizirati poslovna darila. Zato vam nudimo širok izbor možnosti personalizacije, ki bodo vaše darilo naredile še bolj unikatno in posebno.

Pri nas ne ponujamo samo daril, ampak tudi nepozabne izkušnje. Skupaj bomo ustvarili popolno darilo za vse priložnosti, kot so poslovna srečanja, dogodki, seminarji, konference, obletnice podjetja ali božična darila za vaše zaposlene. Če želite narediti vtis in izkazati zahvalo svojim zaposlenim, strankam ali poslovnim partnerjem, ste na pravem mestu.

Poleg tega, da boste kupili edinstveno in kakovostno poslovno darilo, boste s svojim nakupom tudi podprli slovenske oblikovalce. Vaš nakup bo pomagal lokalnim ustvarjalcem, ki pretvarjajo svoje ideje in vizije v resničnost.

Ne glede na to, ali želite kupiti eno ali več daril, smo pripravljeni sprejeti vaše naročilo. Pri nas ni nobenega naročila, ki bi bilo premajhno ali preveliko, saj vam zagotavljamo najboljšo možno storitev.

Izberite najboljša poslovna darila, ki jih Slovenija ponuja, in ustvarite nepozabno izkušnjo za svoje poslovne partnerje, stranke in zaposlene.

Comments | Posted in Splošno By Matija Čuk
Ustvarjeno ob Dodano ob Nastavite padajočo smer
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3