Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Ustvarjeno ob Dodano ob Nastavite padajočo smer
Stran:
  1. 1
  2. 2

Stavka Pošte Slovenije

12. 11. 2019 10:25

Zaradi stavke Pošte Slovenije, bo onemogočeno pošiljanje pošiljk z odkupninami!

Preberi več
Posted in Splošno By Matija Čuk

BOŽIČKOVA DOSTAVA

18. 12. 2017 14:29

Posebna Božičkova dostava v soboto 23.12.!

Preberi več
Posted in Splošno By Matija Čuk

Katalog slovenskih poslovnih daril 2017/2018 vsebuje 140 uporabnih in inovativnih izdelkov, ki so bili oblikovani, razviti in izdelani v Sloveniji. Njihovi avtorji so v večini mladi zasebniki, podjetniki ter mala podjetja, ki so na začetku svoje poslovne poti, med njimi pa najdemo tudi nekaj uveljavljenih družinskih podjetij. Izberite letos slovenska poslovna darila!

Preberi več
Posted in Splošno By Maruša Čuk

Mednarodna razstava Znamke in znamenja predstavlja svetovni izbor izvirnih, inovativnih, dobro oblikovanih izdelkov s področja produktnega oblikovanja. Osrednja tema letošnje razstave je Igrače za majhne in velike otroke.

Na njej se predstavljajo tudi izdelki, ki jih najdete v Sloveniki! 

Razstava je odprta do 17. novembra. Vabljeni! 

http://zavodbig.com/razstava-znamke-in-znamenja/

Preberi več
Posted in Splošno By Maruša Čuk

http://cekin.si/clanek/izobrazevanje_in_zaposlitev/slovenika.html

Brat in sestra, on industrijski oblikovalec, ona študentka arhitekture, sta združila svoja znanja in našla skupno pot. V stari Ljubljani ponujata le izdelke, ki so ustvarjeni pri nas doma. Želja, da obiskovalci in turisti domov odnesejo nekaj, kar je značilno za našo državo. Pa ne gre za praholovce, kot poudarjata, ampak čisto vse, kar prodajata, ima tudi uporabno vrednost. To je njuna Uspešna zgodba – Slovenika.

Preberi več
Posted in Splošno By Matija Čuk

Slovenika je Uspešna zgodba!

5. 05. 2017 16:08

Slovenika je Uspešna zgodba št. 4. Oglejte si prispevek o Sloveniki na Svet na Kanalu A.

https://www.facebook.com/svet.tv/videos/10154740194076443/

Preberi več
Posted in Splošno By Maruša Čuk

Turizem Ljubljana vsaki dve leti izvaja ocenjevanje turistične ponudbe Ljubljane, kjer strokovna komisija ocenjuje gostinske locale in trgovine po metodi "skritega gosta".

V letu 2016 so ocenili  200 trgovin v središču Ljubljane. Novost v tem letu je podelitev oznake lokalne ponudbe Ljubljana Quality Local  trgovinam, ki imajo v svoji ponudbi več kot 50% izdelkov slovenskega porekla.

Oznako Ljubljana Quality Local 2017 je prejelo 35 trgovin in med njimi je tudi Slovenika, ki ima v svoji ponudbi 100% izdelkov slovenskega porekla!

Preberi več
Posted in Splošno By Maruša Čuk

Srečno 2017!

4. 01. 2017 18:08

Slovenika, izložba slovenske ustvarjalnosti, postaja po dobrih 2 letih poslovanja vedno večja in bolj obiskana.

Na spletnem portalu www.slovenika.eu in v trgovini Slovenika na Gornjem trgu 4 v Ljubljani se tako predstavlja že 123 malih slovenskih ustvarjalcev in proizvajalcev s 614 vrstami slovenskih izdelkov za dom, družino, kulinariko in nego. Vsak slovenski izdelek ima v povprečju 2,7 variacije barv, okusov, velikosti, polnil, tako da lahko izbirate med 1681 slovenskimi izdelki. 

Preberi več
Posted in Splošno By Matija Čuk

Slovenika v TV Dnevniku

19. 12. 2016 20:13

V nedeljo smo v Dnevniku RTV 1 gledali prispevek novinarke Sarah Neubauer o prazničnem obdarovanju. 

http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-dnevnik/174444293

Ste morda opazili naša posebej zavita darila? Letos nam je naša Sonja naredila darilne vrečke iz blaga, ki so uporabne tudi po tem, ko jih obdarovanec odvije. Na ta način v Sloveniki prispevamo k varovanju okolja.

Preberi več
Posted in Splošno By Maruša Čuk

V Sloveniki smo za vse svoje bližnje že naredili seznam za novoletna darila oz. božična darila, ste ga tudi vi? Letos smo uporabili formulo za izbor popolnega darila. Ja, prav berete, tudi za izbor darila obstaja matematični algoritem! Glasi se tako:

4R + 2E - OŽ = PD           (R-razmišljanje, E - empatija, OŽ - osebne želje, PD - popolno darilo)

Seštejte 4 enote časa razmišljanja o obdarovani osebi in 2 enoti časa empatije, ki jo čutite do nje ter odštejte svoje osebne želje in evo - dobili ste popolno darilo.

Za vas smo pripravili ideje za novoletna darila, ideje za božična darila, ideje za darila kar tako - skratka za PDje. 10 idej za darila lahko preberete v članku, če kliknete spodaj na Preberi več.

In, ko končno najdemo popolno darilo za osebo, ki nam veliko pomeni, nastopi še en izziv. Kako ga zaviti? Za vse tiste, ki ste vedno v stiski s časom in doma nimate vsega potrebnega za zavijanje, smo s pomočjo naše šivilje Sonje pripravili darilne vrečke iz blaga. Božično in novoletno potiskan lan, bombaž in svetlečo umetno svilo prevežemo v darilni paket ali stisnemo v novoletni mošnjiček in vaš PD bo že na prvi pogled popolno darilo!Preberi več
Posted in Splošno By Maruša Čuk
Ustvarjeno ob Dodano ob Nastavite padajočo smer
Stran:
  1. 1
  2. 2