Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Bio suha salama

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

Bio suha salama

19,90 €

Cena za kos cca 150g

 

Sestavljena iz svinjine, govedine in slanine. Najboljši izbor mesa in slanine, ki ni mlet, ampak je rezan na kocke. Salama je bila v fazi podaljšanega zorenja (čas zorenja je minimalno 1 leto). Tokom spontane, dolgotrajne fermentacije, se razvijejo polno zrele arome.


BREZ dodanih aditivov, BIO certifikat

 

 
b2

Bio Suha Salama BREZ dodanih aditivov

Vrhunski suhomestani izdelek, ki se ponaša z dediščino tradicionalne obrti in čistosti sestavin.

BioSing salame so pripravljene brez dodatkov in konzervansov, kot je nitritna sol, kar je redkost v današnjem svetu suhomesnatih izdelkov. Osnova za njeno pripravo so izključno meso in slanina, obogateni z nejodirano morsko soljo, izbranimi začimbami, vinom, česnom in konjakom.

Salema BioSing so prisotne v nekaterih najbolj prestižnih svetovnih in slovenskih restavracijah.

Ena od značilnosti BioSing salame je njena edinstvena tekstura, dosežena s tehniko rezanja mesa in slanine na kocke, namesto mletja. Dodaten poudarek na kakovosti prihaja z uporabo mesa krškopoljskega prašiča, avtohtone pasme, ki je znana po svoji bogati vsebnosti nenasičenih maščobnih kislin omega-3 in nizki vsebnosti holesterola.

Zorenje te salame poteka v glineni zorilnici pod zemljo, kjer naravno prezračevanje in regulacija temperature omogočata, da plesni prodrejo do mesa in sproščajo encime, ki obogatijo okus salame, ji dajo mehkobo in poseben, žametni finiš.

Če cenite tradicijo, čistost in vrhunsko kulinarično izkušnjo, potem poskusite salamo BioSing.

Dodatne informacije

Podrobnosti izdelka Bio svinjina krškopoljskega prašiča

SLOVENIKA PRIPOROČA TUDI: