Moja košarica
Število izdelkov v košarici:
0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

1+1 GRATIS: Knjiga Slovenija -1000 razlogov za dopust doma

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Dodatne slike

1+1 GRATIS: Knjiga Slovenija -1000 razlogov za dopust doma

29,90 €
Prav posebna izdaja knjige The Slovenia Book, posvečena slovenskemu turizmu v obdobju med epidemijo koronavirusa in po njej. Knjiga je namenjena domačim slovenskim gostom in je napisana v slovenksem jeziku, v kvadratnem formatu s trdimi platnicami v uradni I Feel Slovenia zeleni barvi. Knjiga je lahko popolno poslovno darilo, odlično pa bo izgledala tudi med vašo knjižno zbirko!

 

 
b2

Ob nakupu ene knjige "Knjiga Slovenija - 1000 razlogov za dopust doma" dobite še drugo knjigo BREZPLAČNO!

Ekipa štirih tujih novinarjev – Yuri Barron iz Združenih držav Amerike, John Bills iz Walesa, Will Dunn iz Velike Britanije in James Cosier iz Avstralije, vsi že več let živijo v Sloveniji – je osem let obiskovala, fotografirala in izbirala 100 najljubših krajev v Sloveniji. Leta 2015 je tako nastala prva knjiga The Slovenia Book – Top 100 destinations v angleškem jeziku, ki je bila že šestkrat ponatisnjena, v tem času pa prodana v več kot 20.000 izvodih. 

Knjiga Slovenija, 100 razlogov za dopust doma - na skoraj 300 straneh vsebuje pregled številnih zanimivosti Slovenije in opisuje najkrajše poti do njih. Znamenitosti so razdeljene glede na razdelitev Slovenije na makroregije. Ob njih so tudi zemljevidi. Poleg tega je v njej predstavljenih 1000 razlogov, da domačini dopust preživijo v domači Sloveniji. 

Dodatne informacije

Podrobnosti izdelka N/A

SLOVENIKA PRIPOROČA TUDI: